O.K Auto Ralli, Kouvola (10.6.2017)

Rengasrikko hidasti menoa Kouvolan SM-rallissa

 

Jukka Kasin ja Henri Anian toinen kilpailu Skoda Fabia R5-autolla Kouvolan SM-rallissa toi lisää arvokasta kokemusta nykyaikaisen kilpa-auton tarjoamasta mahdollisuudesta. Kasi ja Ania ajoivat Kouvolassa SM1-luokan kahdeksanneksi. Matkaan mahtui rengasrikko, joka hidasti yli kahden minuutin aikaeroa kilpailuun voittaneeseen Kalle Rovanperään.

-Kilpailumme lähti hyvin käyntiin ja olimme kolmen ensimmäisen erikoiskokeen jälkeen 6. sijalla. Vesisade oli piiskannut tiet aika rajuun kuntoon. Kärsimme neljännellä erikoiskokeella rengasrikon ja ajoimme viisi kilometriä pelkällä vanteella, Kasi totesi ajouralla osuneesta kohtalokkaasta osumasta.

-Kilpailussa toiseen kertaan ajetuilla erikoiskokeilla oli kuivempaa ja Kasi sai hakemaansa kokemusta Kouvolan vaativilla teillä.

-En kokenut minulle uutta Kouvolan tiestöä vaikeaksi. Saimme paljon taas kilometrejä uuden Skodan kanssa. Auto on ehjä kilpailun jälkeen ja vauhtimme oli selvästi parempaa Kouvolassa, kuin Riihimäen osakilpailussa, Kasi listaa kauden toisen sorarallin onnistumiset vaikka rengasrikko pilasikin mahdollisuudet parempaan loppusijoitukseen.

Teksti: Vesa Rauhala

Kuvat: Taneli Niinimäki, Rally Team Kasing