Seinäjoki Ralli 2016, 17.-18.9.2016 (Timo Kasi, Kai Ala-Heikkilä)

AT-ennakko pudotti luokkasijoituksen toiseksi

t8_seinajoki_1

Seinäjoki Ralli ajettiin kuluneena viikonloppuna 17.-18.9.2016 Seinäjoen ympäristössä kaksipäiväisenä rallina käsittäen yhdeksän erikoiskoetta. Kilpailun kokonaispituus oli n. 350 km sisältäen lähes 100 erikoiskoekilometriä, kaikki erikoiskokeet ajettiin luokassamme jälleen kerran ilman nuotitusta. Lauantain pimenevässä ja usvaisessa illassa ajettiin 5 erikoiskoetta ja loput 4 rikoiskoetta ajettiin yötauon jälkeen sunnuntaina. Osallistuimme A-junioreihin (ryhmä F) ja kilpailuun lähti luokassamme 7 kilpailijaa.

Koko ralli eteni osaltamme kohti lauantaiyön taukoa nousujohteisesti ja yötauolle lähdettäessä olimme vajaan kolmen sekunnin luokkajohdossa. Sunnuntain erikoiskokeilla luokkajohto kasvoi lisää, mutta harmiksemme erikoiskokeen lähtö-AT:lla aikakortin kanssa tapahtunut pieni kömmähdys toi yhden minuutin aikasakon loppuaikaan ja pudotti luokan ykköstilan toiseksi. Kotiintuomisina kuitenkin pokaalit nousupisteiden kera.

Suunnitelmissamme on ajaa vielä yksi ralli tällä kaudella lokakuussa (8.10.2016), tällöin ajetaan Lapua Ralli joka on myös junioreiden SM-sarjan viimeinen osakilpailu.

Terveisin, Timo ja Kai