Timo vaikeuksien kautta luokan 3. sijalle Turussa luokassa 15.

Kesätauon jälkeen palasimme jälleen rallipoluille ja osallistuimme Turussa ajettuun SM-ralliin. A-junioreille tällä kertaa ei ollut omaa luokkaa ja niinpä osallistuimme luokkaan 15, joka oli yhdistetty Yleinen ja A-juniorit.

Ralli ajettiin Turun maisemissa lauantaina 20.8.2016, kilpailun kokonaispituus oli n. 350 km sisältäen kuusi erikoiskoetta. Erikoiskoekilometrejä kertyi 60km ja kaikki erikoiskokeet ajettiin luokassamme jälleen kerran ilman nuotitusta.

Kilpailun kulku oli osaltamme kaksijakoinen ja tekniset ongelmat häiritsivät tällä kertaa läpi koko kilpailun. Ensimmäisen lenkin kolmella erikoiskokeella jarru- ja kytkinhuolet vaivasivat ajamista, onnistuimme kuitenkin hyvin näillä erikoiskokeilla ja saavuimme huoltotauolle luokkamme 2. sijalla. Huoltotauolla saimme huippuosaavaa huoltoapua ja pääsimme kilpailun toiselle kolmen erikoiskokeen lenkille hyvissä asetelmissa. Toisen lenkin ensimmäisellä erikoiskokeella M3:sta alkoi vaivata sytytyksen sähköongelma joka jatkui aina kilpailun loppuun saakka hidastaen vauhtia. Teknisten haasteiden siivittämässä rallissa luokkamme 3. sija sai lopulta kuitenkin hymyn palaamaan suunpieliin.

Seuraavan kerran suunnitelmissamme on palata rallipoluille 17.-18. syyskuuta jolloin ajetaan VI Seinäjoki Ralli.

Terveisin, Timo ja Kai

Tulokset: http://www.mut-palvelu.fi/2016/ralli/ralli_tua/tulosekya.html